Reklam

Intimera - sexleksaker

pubkväll dubbel deluxe



jag var uttråkad och ringde snabbt en polare för att sällskap ner till puben. visst, en kvart att göra sig iordning bara, sen tar han bussen ner.

jag knäcker en bira och tittar ut. småmulet men varmt, inte riktigt uteserveringsväder men man behöver åtminstone inte ha bävernylon på sig för att överleva.

dricker ur min öl och strövar mot busshållsplatsen. på bussen står två tjejer i min egen ålder och delar på en cider i väntan på bussen. de frågar om jag vet när den ska komma, men jag svarar att nej, tyvärr, jag tittade inte innan jag gick.

de fortsätter dela sin cider efter ett "ok" och några snabba blickar.

strax kommer bussen och jag betalar, sätter och bussen brummar iväg. ingenting konstigt händer under resan, och snart kommer min hållplats. ringer upp polaren och frågar hur långt han kommit, jodå, han är i närheten, bara någon minut bort.

kliver av bussen och strövar bort mot puben. förbi mig går de båda tjejerna som varit på hållplatsen. när de precis gått förbi mig vänder den ena sig om och frågar vart jag ska ikväll. jag ger dem namnet på puben varpå de svarar "vi kanske ses senare då". jag säger åt dem att ha så skoj och viker av in på gatan där puben ska ligga. det är ingen kö, fortfarande tidigt på kvällen, och jag tittar snabbt om det finns någon sittplats. jag letar efter en bra plats, upptäcker att det finns många sådana och går därför iväg för att beställa ett par öl. polaren får bjuda igen senare.

polaren kommer och kvällen tar sin början. ölen rinner gott ner i strupen och ju mer klockan blir, desto fler tomma glas står det på bordet, och därför blir fötterna också lite rundare.

bekant efter bekant droppar in på puben, vi byter till ett större bord för att få plats med det stora sällskapet, och kvällen löper på i lagom takt.

jag saktar ner lite på drickandet när det börjar kännas att det närmar sig bekvämlighetsgränsen vad gäller fyllan, och efterhand känner jag att jag blir lite mer stabil.

då jag går ut för att röka märker jag att tjejerna jag tidigare träffat på busshållsplatsen sakta och fnittrigt kommer gåendes på gatan. det är som sagt två tjejer i min egen ålder, ganska långbenta med korta kjolar, smala djupa urrningningar i blusarna.

jag hejar på tjejerna när de ser mig, de fnittrar smått och funderar på om jag gjort bort mig. de vinkar smålöjligt och ställer sig i den relativt korta kön för att komma in. jag tar en cigarett till och tänker att, vafan, jag står där de såg mig ifall de vill något, om inte annat så behöver jag inte röka på en stund sen.

rätt vad det är kommer de båda tjejerna fram och hälsar. jag frågar var de varit och om de haft kul. jag får veta att de varit på en klubb längre upp på gatan och att det varit för mycket folk för att de skulle trivas. de säger att de måste ha någonting att dricka, och jag följer dem till baren.

jag drar mig för att sätta mig med mitt gamla sällskap, tar istället ett annat bord och sätter mig med tjejerna. jag släpper loss charmen, och tänker att en av dem ska det väl åtminstone gå att håva in.

de är inte direkt slutna eller svåråtkomliga, men det märks direkt att det inte är några lättfotade tjejer jag stött på. jag chippar vidare ändå och när det närmar sig stängningsdags frågar jag om de har lust att hänga med och tömma kylskåpet på mina sista bärs. javars, det går fint.

vi delar på en taxi och tjejerna berättar att de delar lägenhet inte många gator från mig. jag mumlade någonting uppskattande och tänkte att jaha, då kommer de väl dricka slut ölen och gå de få hundra metrarna hem så fort det lugnar ner sig.

väl hemma bjuder jag dem att sitta sig i soffan medans jag slår på teven på någon filmkanal på lägre volym och går för att hämta ölen.

när jag kommer tillbaka sitter tjejerna i varsin ände av soffan och klappar snällt i mitten för att visa mig vart jag ska sitta.

när jag satt mig och bjudit på drickan så tar de stilla några klunkar och delar sedan en blick som får mig att misstänka att här har de kokat ihop någonting jag inte alls är införstådd på.

de fnittrar, nickar och lutar sig mot mig från varsitt håll, slickar mig sakta på halsen och på öronsnibbarna. jag börjar undra vad jag har gjort för bra på senaste för att förtjäna detta, men vad det än är måste jag skriva upp det så jag kan göra det oftare.

båda tjejerna börjar sakta smeka mig över mage och bröst, och ajg börjar fundera på vad MITT nästa steg borde bli. låta dem fortsätta eller ta kommandot? de började, de får fortsätta.

tjejerna verkar inte ha några som helst tankar på att låta mig bestämma vad som händer ,för de rycker bryskt av mig tröjan innan jag hinner tänka vidare. medan den ene av tjejerna sakta börjar slicka och kyssa sin väg ner över min hals och mitt bröst, hånglar den andra tjejen upp mig och styr mina händer över sin byst. jag sluter ögonen och bara hänger med, och under tiden som jag smeker av den tjej jag hånglar med hennes djupt urringade blus, känner jag hur den andra tjejen nu är nedanför min navel och har förflyttat sig till knäsittandes på golvet.

hon börjar sakta dra i mitt bälte och knäppa upp min gylf, medan jag upptäcker att hångelbruden inte har någonting på sig under sin blus. under den finns bara ett par högst normala, men ändå väldigt varma och mjuka bröst. jag smeker dem och börjar kyssa mig ner mot dem, medans jag lyfter på stumpen för att den andra tjejen bestämt ska kunna dra av mig mina brallor. när de är av börjar hon smeka mina ljumskar och kyssa ovanför kalsongerna, strax under naveln. jag känner hur kuken som redan var halvsvullen bestämmer sig för att nu är det dags att vakna helt och hållet, gör ett bra försök till att slita sönder kallingarna mina.
tjejen jag nu suger tutte på smeker min nacke och stönar mjukt. hon förflyttar sin ena hand till min ljumske och smeker sakta över kuken på mig. greppar den medans hennes vänninna sakta kysser toppen genom det tunna tyget. jag känner mig mer och mer full, och undrar över om jag druckit för mycket öl eller om hela situationen börjar bli för mycket för arma lilla mig.

jag hinner inte tänka så mycket mer, för i nästa stund har de börjat riva i mina kallingar. eftersom jag tar sån tid på mig att lyfta på röven så de kna få av dem, så har de helt sonika dragit ner framsidan och plockat fram min kuk. tjejen vars mun är upptagen med att bita mig i underläppen runkar sakta och stilla kuken, medans hennes kåta kompis är i fullt sjå med att slicka och kyssa mitt kukskaft där hon kommer åt.
kort därefter drar de återigen i mina kallingar, och jag ställer mig upp för att ta av dem och kliva ur byxorna. medans jag står upp passar tjejerna på att smeka mig över röven och kyssa mig i ljumskarna. jag greppar dem båda i hårbotten och för deras huvud mot min kuk. de kysser den samtidigt, klämmer dem mellan sina läppar, och för sina händer fram för att hålla den stilla. de börjar slicka kuken, fortfarande på varsin sida, och när de kommer upp till kukhuvudet känner jag hur de slickar omlott om varandra, hånglar med både varandra och min kuk.

den ene, som fortfarande har sin blus på sig, ställer sig upp och knuffar ner mig i soffan. sen går hon fram till sin vänninna för att snabbt börja hångla och befria henne från sin kjol. de klär snabbt av varandra, kysser varandras kroppar och smeker varandras kön. jag sitter stilla i soffan och smårunkar kuken, helt enkelt för att det känns som något man borde göra i ett sånt läge.

tjejerna lutar sig i nästa stund över mig och hånglar mitt framför ögonen på mig. jag sväljer hårt och undrar hur länge jag kan stå ut. min kuk är nu så hård att det känns som om den kommer växa ett par centimeter bortom den gräns den tidigare bestämt var nog, och det värker i pungen på mig av kåthet.

de börjar sakta vandra över min kropp, utan att sluta hångla, utan att släppa ögonkontakten med mig och utan att röra mig. jag dör.

när de når knäsittande läge, precis ovanför mitt skrev, slutar de hångla. de tittar på mig ett par sekunder, och sedan attackerar de min kuk som om de aldrig gjort annat än sugit kuk tillsammans. den ena suger frenetiskt min kuk, medans den andre ger sig på min pung. hon slickar mig jämte den, hon suger försiktigt på den och hon hanterar den så skönt med händerna att bara den behandlingen skulle kunna få mig att smälla av. men kombinerat med den undersköna avsugning jag samtidigt blev utsatt för, blev det en oförklarligt skön upplevelse. det går inte att föreställa sig hur skönt det är när kuken sticker ner i halsen på någon samtidigt som någon annan smeker en mellan pung och rövhål medans hon slickar mellan pungen.

jag trodde helt ärligt att jag skulle dö om inte jag fick komma.

tjejerna bytte plats sins emellan och den tjej som för tillfället hade min kuk i sin mun, hals eller daskandes mot sin kind, släppte aldrig ögonkontakten med mig om inte det var ett positionsbyte på gång.
när jag började närma mig min gräns försökte jag få dem att sakta ner. inte en chans. tjejerna var så fast beslutna att få mig att komma, att när jag la mina händer på deras huvuden tog de helt sonika tag i varsin, och drämde ner den på soffan jämte mig. den tjej som hade kuken i munnen nafsade lätt på toppen och vispade med fingret i luften, osm för att markera att jag inte hade någon som helst talan.

snart blev det kritiskt läge, varningslamporna började blinka och min kuk skrek att snart jävlar smäller det. jag kände en ilning stor som ett isberg i ryggslutet och konstaterade att här kommer det att bli ett jävla kladd.

tjejerna var helt beredda, drog upp mig på fötter och satte sig snällt att vänta på satsen på knä, med munnarna öppna och med ena tjejen runkades kuken, den andre smekandes pungen. när det smällde för mig så svartnade det för ögonen, jag upplevde bara känslan av att pumpa vad som verkade vara liter efter liter av sperma över tjejerna. när jag öppnade ögonen satt de fortfarande så snällt där på golvet, täckta av sträng med sträng med sagg, och jag kom att tänka på hur stor skillnad det skulle ha varit om man hällt ett paket mjölk över dem. de slutade att smeka och runka mig, och medans jag kraschade ner i soffan bakom mig började de smeka varandra och slicka sperman av varandras ansikten.
jag kände mig helt slutpumpad och undrade vad FAN som skulle hända nu. tjejerna hade haft kommandot, tjejerna hade gjort allt jobb, och tjejrena verkade inte vilja att jag skulle göra någonting.

tjejerna löste problemet genom att säga "är du nöjd?"
jag svarade att ja, jo, mer nöjd blir man nog inte som kille. de nickade glatt och frågade efter toaletten. de plockade med sig kläderna och kilade in på dasset. jag tog min öl ohc tänkte vad i heeelvete.

när tjejerna kom ut så sa de att, ja, de ska nog börja röra sig hemåt, tack för sällskapet och du, vi kommer och knackar på om det är någonting i framtiden..

jag kan inte påstå att jag var helt missnöjd med situationen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Web Analytics